Royal Delft is weer open per 1 juni

 

Na 2,5 maand geen bezoekers door ons museum te hebben zien lopen zijn we verheugd met de versoepeling van de instructie ‘blijf thuis’ naar ‘vermijd drukte’. Royal Delft doet er alles aan om uw veiligheid te kunnen waarborgen.

Royal Delft is per 1 juni weer open voor publiek. Om de veiligheid van de bezoekers en ons personeel te kunnen garanderen werken we met tijdsloten van 10 minuten waarin 6 personen toegang krijgen tot het museum, entreekaartjes kunnen enkel online worden aangeschaft en het reserveren van kaartjes met tijdslot is verplicht.

Onze openingstijden zijn:
Maandag en dinsdag 11:30 – 17:00 uur
Woensdag t/m zondag 10:00 – 17:00 uur

Bestel uw ticket met tijdslot

Maatregelen

Om al onze bezoekers te kunnen garanderen van een optimale veiligheid werken we met tijdsloten van 10 minuten waarin 6 personen toegang hebben tot het museum en de fabriek. Op plaatsen waar u in contact kunt komen met onze vakmensen hangt plexiglas zodat u toch van dichtbij het vakwerk kunt zien wat zij maken. Het overige personeel draagt een mondkapje. Bij de ingang van het museum en op andere strategische plekken kunt u gebruik maken van desinfecterende handgel. Ook in de fabriek kunt u vrij rondlopen aan de hand van bewegwijzering. Ons personeel houdt in de gaten of bezoekers tijdig doorlopen in het museum.

Royal Delft garandeert uw veiligheid in het museum, de fabriek, de brasserie en de showroom.

Entreekaarten

Royal Delft is dagelijks geopend om u te verwelkomen in de prachtige wereld van Royal Delfts Blauw. Om ieders veiligheid te kunnen garanderen werken wij met tijdsloten en een maximale capaciteit van 6 bezoekers per tijdslot. Zonder gereserveerd tijdslot wordt u geen toegang verleend tot het museum en de fabriek.

Reserveer uw tijdslot & entreekaart

Workshops

Iedere dag om 11.30 en 14.00 uur organiseren wij schilderworkshops. U heeft de keuze tussen onze traditionele workshop of de DIY workshop. Tijdens de DIY workshop wordt er geschilderd met een blauwe verf waarna u uw tegeltje direct mee naar huis kunt nemen. Bij de traditionele schilderworkshop schildert u met zwarte verf en wordt de tegel gebakken in de oven. U kunt de tegel laten bezorgen (kosten niet meegerekend bij workshopprijs) of komen afhalen in de showroom.

Per workshop kunnen er 15 personen deelnemen. De zitplaatsen zijn zo opgesteld dat ieder 1,5 meter ruimte heeft. 

Boek uw workshop

Brasserie 1653

De brasserie met uitzicht op de historische binnentuin is altijd een rustpunt geweest voor veel bezoekers. Wilt u na uw bezoek aan ons museum een Delfts Blauwe lunch nuttigen, dan verzoeken wij u vooraf deze te reserveren. De brasserie heeft een maximale capaciteit van 10 personen binnen en in de historische binnentuin kunnen 14 bezoekers terecht.

High Tea

Op reservering kunt u een High Tea reserveren in Brasserie 1653 (€21,50 p.p.). De High Tea vindt plaats om 12:00 uur of om 14:30 uur. Het is mogelijk om uw High Tea uit te breiden met een bezoek aan Royal Delft (€32,50 p.p.). U kunt hier uw High Tea reserveren.