Bezoek het Royal Delft Museum

Penselen raken voorzichtig het poreuze, witte aardewerk terwijl elders in de fabriek klei in handgemaakte mallen wordt gegoten. Het is hier, bij Royal Delft, dat ambachtslieden al bijna 400 jaar het iconische Delfts Blauw creëren. 

Royal Delft, opgericht in 1653, is de laatste oorspronkelijk, overgebleven Delfts aardewerk fabriek in Delft uit de 17e eeuw die nog steeds Delfts Blauw volgens eeuwenoude tradities maakt. Ontdek alles over de geschiedenis, het ambacht en de innovatie van dit koninklijke bedrijf tijdens uw bezoek.

Museum en Brasserie1653 tot nader order gesloten

Zondag 16 maart 2020 zijn er aangescherpte richtlijnen aangekondigd in het kader van de bestrijding van het Coronavirus. Naar aanleiding van deze maatregelen hebben wij besloten om het museum en de Brasserie van Royal Delft te sluiten tot nader order. Vooralsnog blijft de winkel open. 

Wij betreuren het dat wij de aankomende periode geen gasten kunnen ontvangen, maar de veiligheid en welzijn van onze medewerkers en gasten staan voorop. Wij hopen dat wij weer snel met elkaar op een veilige manier kunnen genieten van al het moois dat onze meester-schilders creëren.

Iedereen die een online ticket heeft aangeschaft voor deze periode, is uiteraard welkom zodra de deuren weer opengaan. 

Wij nemen aankomende dagen contact op met iedereen die een reservering heeft gemaakt voor een rondleiding, high tea of workshop.

Blijf ons volgen voor de meest actuele informatie of bezoek onze website. Voor vragen zijn wij bereikbaar via info@royaldelft.com.

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe de komende tijd!