Koop hier uw entreetickets of combineer uw bezoek

Koop hier uw entreetickets voor Royal Delft of maak het bezoek er een dagje Delft van! Combineer voordelig uw bezoek met de onderstaande combitickets en bezoek ook de andere topattracties van Delft!

Online met korting!

Bezoek de Royal Delft Experience

Entreetickets kopen

Geprikkeld geraakt voor een bezoek aan Royal Delft? U kunt hier entreetickets kopen om dit koninklijke bedrijf te bezoeken en alles te leren over de geschiedenis, innovatie en ambacht van dit bijzondere bedrijf. Koopt u liever op de dag zelf tickets? Dan kunt u terecht bij de receptie van Royal Delft.

Tickets kopen

Ook de stad van Vermeer & de Oranjes

Maak er een dagje Delft van!

Delft Blue & Orange Combiticket

€ 24,50 per persoon

Ontdek de stad Delft te voet met een stadswandeling van Happy Day Tours. Tijdens de wandeling doet u ook de Oude en Nieuwe Kerk aan. Op eigen gelegenheid bezoekt u Royal Delft. Het bezoek aan Royal Delft is inclusief een kopje koffie of thee.

Kaartverkoop en meer informatie via de website van Happy Day Tours.

Delft Blue Line

€ 19,00 per persoon

Varend over de mooie grachten van Delft bereikt u Royal Delft. Hier brengt u een bezoek aan de oudste Delftse aardewerkfabriek – de laatste uit de zeventiende eeuw die nog bestaat! Na het bezoek haalt de rondvaartboot u weer op en wordt u teruggevaren naar het historische centrum van Delft. De Delft Blue Line vertrekt van april t/m oktober dagelijks om 11:00, 12:00, 13:00 en 14:00. Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht op de website van Rondvaart Delft of stuur ze een e-mail.

Historisch Delft

De stad Delft is de moeite waard om langer dan één dag te verblijven, er valt zoveel te ontdekken in en rondom de stad. Het historisch Delft arrangement van het WestCord Hotel biedt u het allerbeste van Delft inclusief twee overnachtingen in het mooie hotel. Beklim de 376 traptreden van de Nieuwe Kerk, ontdek de historische grachten van Delft met een speciale wandelroute en bezoek Royal Delft om meer te leren over het iconische Delfts Blauw. Meer informatie over het arrangement vindt u hier. Voor vragen of reserveringen kunt u contact opnemen met het WestCord Hotel.