Wat houdt een bezoek in?

De Koninklijke Porceleyne Fles/Royal Delft is de laatst overgebleven aardewerkfabriek uit de 17de eeuw. Hier wordt het wereldberoemde Delfts Blauw volledig met de hand beschilderd volgens eeuwenoude tradities. Bij de Royal Delft Experience ontdekt u de complete geschiedenis en het productieproces van het Delfts aardewerk. Ervaar de schilders’ passie tijdens een schilders demonstratie, bewonder ons Delfts Blauw museum en wandel door de fabriek waar ambachtslieden nog volop aan het produceren zijn.

Audiotour en rondleidingen

Audiotour en rondleidingen

Al vertellend leidt de audio tour u langs alles wat Royal Delft te bieden heeft. De audio tour is in de entree inbegrepen en beschikbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Chinees en Japans. 

Wilt u liever een gids? Ook dit is, op reservering, in verschillende talen mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op!

Neem contact op

Tour elementen

Tourelementen

Een bezoek aan Royal Delft is een reis door de wereld van het Delfts Blauw. Van de geschiedenis Delfts aardewerk tot de innovatie van tegenwoordig en van de iconen van Delft tot het bijzondere koninklijke predicaat van het bedrijf. Uiteraard ontbreekt een ontmoeting met de Royal Delft schilders en de ambachtslieden in de fabriek niet.