Activiteitenagenda

Gedurende het hele jaar zijn er leuke activiteiten bij Royal Delft! Zo zijn er elk jaar de Delfts Blauw Dagen in november en kun je genieten van verschillende high teas door het jaar heen! Dit slechts een greep van de leuke activiteiten! Lees verder om meer te weten te komen over wat er de komende maanden te beleven is bij Royal Delft.

28 november 2019 tot en met 15 maart 2020

Tattoo Tegel workshop

Tattoo tegel workshop

Prijs €29,- p.p.

Bij Royal Delft worden in de hoeken van tegels zogenoemde ossebokjes geschilderd. Henk Schiffmacher maakt in zijn ontwerp gebruik van fregatvogeltjes. Fregatvogeltjes zijn gidsen die je begeleiden wanneer je op zee vaart. Aan de hand van onze workshopbegeleider gaat u aan de slag met een unieke print van Henk Schiffmacher op een tegel. De workshop vindt iedere dag plaats om 14.30 uur, reserveren is verplicht.

Reserveer uw deelname

14, 15 & 16 februari

Valentijns High Tea

Valentijn High Tea

14 tm 16 februari

Geniet van een heerlijke high tea met uw geliefde(n). Speciaal voor Valentijnsdag heeft Brasserie1653 deze romantische high tea samengesteld. Er staan lekkere verantwoorde en biologische hapjes voor u klaar. Prijs: € 21,50 p.p. – Prijs met tour: € 32,50 p.p.

Reserveer

22 februari -1 maart

Kinderworkshop

Creativiteit in de voorjaarsvakantie

22 februari t/m 1 maart

Met een penseel in de ene hand en een tegel in de andere, ontdekken kinderen hoe het is om een schilder bij Royal Delft te zijn. De workshop is van 22 februari tot en met 1 maart elke dag om 14:30. Deze is voor kinderen van 7 t/m 18 jaar. Reserveren is verplicht in verband met beperkte beschikbaarheid. N.B. u bent van harte welkom om de Experience te bezoeken, echter is de entreeprijs niet inbegrepen.

Gedurende de voorjaarsvakantie geldt de speciale prijs van EUR 19,50 p.p. in plaats van EUR 27,50 p.p.

Reserveer

Schiffmacher Royal Blue Tattoo

10 mei

Moederdag high tea

Verwen uw moeder!

Prijs € 21,50 per persoon

Leg uw moeder in de watten tijdens een heerlijke high tea bij Royal Delft met Moederdag. Vanuit de serre heeft u een prachtig uitzicht op de binnentuin van Royal Delft, een echte parel van delft. Geniet van hartige en zoete lekkernijen. Speciaal voor Moederdag serveren we een glas prosecco bij de High Tea. U kunt de high tea eventueel uitbreiden met een tour door de Royal Delft Experience. Totaalprijs €32,50 per persoon

Reserveer