Activiteitenagenda

Gedurende het hele jaar zijn er leuke activiteiten bij Royal Delft! Zo zijn er elk jaar de Delfts Blauw Dagen in november en kun je genieten van verschillende high teas door het jaar heen! Dit slechts een greep van de leuke activiteiten! Lees verder om meer te weten te komen over wat er de komende maanden te beleven is bij Royal Delft.

18 januari - 30 juni 2019

Glorious Delft Blue

Grandeur van de Gouden Eeuw

Tijdelijke tentoonstelling

Met imponerende portretteren, fascinerende stillevens en stijlvolle pronkstukken was de Gouden Eeuw uniek. Met de tentoonstelling Glorious Delft Blue presenteert Royal Delft de Delfts Blauwe glorie en de grandeur van deze periode in al zijn pracht. In verschillende thema’s wordt een relatie gelegd met de Gouden Eeuw en hedendaagse pronkstukken en trends. Iedere maand zullen er extra activiteiten worden georganiseerd gerelateerd aan de thema’s. Meer informatie. Foto: Marie Cécile Thijs

31 maart

Masterclass plateelschilderen

Sinterklaas tegel

Leer van de meester! - VOL

Jan Willem Nieuwenhuizen, meester-schilder bij Royal Delft, geeft op 31 maart een unieke workshop voor gevorderden. De meester-schilder leert u de verschillende technieken die nodig zijn om uw eigen masterpiece te maken. U krijgt de keuze uit een vaas van 24,5 cm hoog en een bord van 25 cm breed. Het programma van 13.00 tot 17.00 uur is inclusief koffie/thee, workshop en rondleiding door de tentoonstelling Glorious Delft Blue. Prijs € 75,-. 

Helaas zit deze masterclass al vol. Wegen succes zullen wij deze later in het jaar nog een keer organiseren. Houd de site in de gaten voor een nieuwe datum!