Activiteitenagenda

Gedurende het hele jaar zijn er leuke activiteiten bij Royal Delft! Zo zijn er elk jaar de Delfts Blauw Dagen in november, bieden we in de vakanties allerlei kinderactiviteiten aan en kun je genieten van verschillende high teas door het jaar heen! Dit slechts een greep van de leuke activiteiten! Lees verder om meer te weten te komen over wat er de komende maanden te beleven is bij Royal Delft.

8 juni t/m 10 juni

Delft Fringe Festival

Origineel theater op een unieke locatie!

Het Delft Fringe Festival is één van de grootste en belangrijkste theaterfestivals voor jonge makers in Nederland. De spannende combinatie van onverwachte locaties en ambitieus talent maakt het festival een jaarlijkse must-see tijdens de zomer. Royal Delft is dit jaar een van de mustsee locaties van vrijdag 8 t/m zondag 10 juni. U kunt Royal Delft gratis vanuit de binnenstad met de shuttle of rondvaart bereiken tijdens het Fringe Festival en Brasserie1653 biedt het hele weekend een heerlijk Fringe menu aan. Beijk hier het Fringe Festival magazine voor alle informatie.

1 januari - 31 december

365 jaar Royal Delft

Uniek tegeltableau

Royal Delft omarmt al 365 jaar het bijzondere ambacht van het maken en vernieuwen van Delfts Blauw. Wij laten iedereen de passie en de schoonheid van het Royal Delfts Blauwe ambacht beleven. Vanaf 1 januari 2018 wordt iedere dag één bezoeker gevraagd deel uit te maken van dit ambacht door bij te dragen aan het schilderen van een uniek tableau. 365 mensen uit alle hoeken van de wereld verenigen zich in een stuk Royal Delft geschiedenis. Bezoek dit jaar Royal Delft en wie weet wordt u uitgekozen om te schilderen!

28 maart - 30 september 2018

Nouveau Blue

Tijdelijke tentoonstelling

Ter gelegenheid van 365 jaar Royal Delft

In de 19e eeuw wordt door Royal Delft de fundering gelegd voor het aardewerk dat vandaag de dag door producenten over de hele wereld wordt gemaakt: het nieuwe Delfts Blauwe aardewerk is geboren. Een aantal personen uit de geschiedenis van Royal Delft spelen hierin een hoofdrol. Leer deze bijzondere mannen en hun innovaties kennen door een bezoek te brengen aan de tentoonstelling Nouveau Blue: van visie tot realisatie.