Activiteitenagenda

Gedurende het hele jaar zijn er leuke activiteiten bij Royal Delft! Zo zijn er elk jaar de Delfts Blauw Dagen in november en kun je genieten van verschillende high teas door het jaar heen! Dit slechts een greep van de leuke activiteiten! Lees verder om meer te weten te komen over wat er de komende maanden te beleven is bij Royal Delft.

14 t/m 27 oktober

Kinderworkshop

Creativiteit in de herfstvakantie

Met een penseel in de ene hand en een tegel in de andere, ontdekken kinderen hoe het is om een schilder bij Royal Delft te zijn. De workshop is van 14 oktober tot en met 27 oktober elke dag om 14:30. Deze is voor kinderen van 7 t/m 18 jaar. Reserveren is verplicht in verband met beperkte beschikbaarheid. N.B. u bent van harte welkom om de Experience te bezoeken, echter is de entreeprijs niet inbegrepen.

Gedurende de herfstvakantie geldt de speciale prijs van EUR 19,50 p.p. in plaats van EUR 27,50 p.p.

Reserveer

16 & 17 november

Delfts Blauw Dagen

De jaarlijkse open dagen keren terug!

Tijdens de open dagen van Royal Delft openen we traditiegetrouw onze deuren. Het gehele weekend bieden we o.a. inloopworkshops en rondleidingen aan tegen scherpe prijzen.

Op 16 en 17 november zijn we geopend van 09:00 - 17:00 uur en is de entree gratis. Vier keer per dag is er een speciale rondleiding of u kunt aansluiten bij een van de schilderworkshops. Kinderen kunnen meedoen aan de speciale speurtocht of een van de schilderworkshops.

Bekijk het programma

november & december

Kerst workshop

Kerst workshop

Beschilder uw eigen kerstdecoratie!

€42,00 per persoon

Een Delfts blauwe kerstboom deze kerst? Dit jaar kunt u tijdens de wintermaanden uw eigen kerst decoratie beschilderen bij Royal Delft. Op die manier creëert u een echt unieke kerstboom! U kunt de workshop ook combineren met een bezoek aan de Royal Delft Experience voor €52,50 per persoon. Dagelijks boekbaar om 14:30 vanaf 2 personen.

Reserveer

December

Kerst high tea

Genieten met Kerst

Prijs € 21,50 per persoon

In december geeft Royal Delft de high tea een feestelijk tintje. Geniet van heerlijke hapjes - wel hartig en zoet - in bijzondere Royal Delfts blauwe Kerst sfeer. Voor de ultieme ervaring combineert u de high tea met een bezoek aan de Royal Delft Experience voor €32,50 per persoon! De high tea is te reserveren vanaf 2 personen.

Reserveer