Activiteitenagenda

Gedurende het hele jaar zijn er leuke activiteiten bij Royal Delft! Zo zijn er elk jaar de Delfts Blauw Dagen in november en kun je genieten van verschillende high teas door het jaar heen! Dit slechts een greep van de leuke activiteiten! Lees verder om meer te weten te komen over wat er de komende maanden te beleven is bij Royal Delft.

18 januari - 30 juni 2019

Glorious Delft Blue

Grandeur van de Gouden Eeuw

Tijdelijke tentoonstelling

Met imponerende portretteren, fascinerende stillevens en stijlvolle pronkstukken was de Gouden Eeuw uniek. Met de tentoonstelling Glorious Delft Blue presenteert Royal Delft de Delfts Blauwe glorie en de grandeur van deze periode in al zijn pracht. In verschillende thema’s wordt een relatie gelegd met de Gouden Eeuw en hedendaagse pronkstukken en trends. Iedere maand zullen er extra activiteiten worden georganiseerd gerelateerd aan de thema’s. Foto: Marie Cécile Thijs

Een lezing en proeverij door Miss Morrison Koffiebranderij Delft

Hoe Nederland de wereld heeft voorzien van koffie

Glorious Discoveries - koffieproeverij

3 februari - prijs € 19,50 per persoon

De wereld van koffie is wonderbaarlijk. Al eeuwen hangt er een mystieke en romantische sfeer om koffie. Over de ontdekking van koffie bestaan vele legendes. Miss Morrison deelt op 3 februari het ware verhaal en laat je kennis maken met hun nieuwste koffie: de Gouden Eeuw koffie blend. Aansluitend neemt een gids van Royal Delft u mee met een rondleiding door de tentoonstelling Glorious Delft Blue. Het programma duurt van 14:00 tot 16:30 en u kunt hier reserveren. Meld u snel aan er is maar plek voor 35 personen!

14, 16 & 17 februari

Valentijn High Tea

Valentijn High Tea

Prijs: € 21,50 p.p. – Prijs met tour: € 32,50 p.p.

Geniet van een heerlijke high tea met uw geliefde(n). Speciaal voor de tentoonstelling Glorious Delft Blue heeft Brasserie1653 deze high tea samengesteld. Geïnspireerd op recepten uit de 17e eeuw zijn er heerlijke hapjes gemaakt! 

Reserveer

16 februari - 3 maart

Kinderworkshop

Leuk voor de voorjaarsvakantie!

Prijs € 19,50 per kind

Met een penseel in de ene hand en een tegel in de andere, ontdekken kinderen hoe het is om een schilder bij Royal Delft te zijn. De workshop is elke maandag, woensdag en vrijdag om 14:30 tijdens de voorjaarsvakantie. Deze is voor kinderen van 7 t/m 18 jaar. Er is beperkte plek, dus reserveer op tijd (verplicht)! N.B. u bent van harte welkom om de Experience te bezoeken, echter is de entreeprijs niet inbegrepen.

Reserveer