Activiteitenagenda

Gedurende het hele jaar zijn er leuke activiteiten bij Royal Delft! Zo zijn er elk jaar de Delfts Blauw Dagen in november en kun je genieten van verschillende high teas door het jaar heen! Dit slechts een greep van de leuke activiteiten! Lees verder om meer te weten te komen over wat er de komende maanden te beleven is bij Royal Delft.

28 november 2019 tot en met 15 maart 2020

Tattoo Tegel workshop

Tattoo tegel workshop

Prijs €29,- p.p.

Bij Royal Delft worden in de hoeken van tegels zogenoemde ossebokjes geschilderd. Henk Schiffmacher maakt in zijn ontwerp gebruik van fregatvogeltjes. Fregatvogeltjes zijn gidsen die je begeleiden wanneer je op zee vaart. Aan de hand van onze workshopbegeleider gaat u aan de slag met een unieke print van Henk Schiffmacher op een tegel. De workshop vindt iedere dag plaats om 14.30 uur, reserveren is verplicht.

Reserveer uw deelname

Schiffmacher Royal Blue Tattoo

Lezing door Henk Schiffmacher

In deze lezing bespreekt Henk Schiffmacher de kunst van het tatoeëren, de symboliek en zijn liefde voor het vak. De datum voor deze lezing is nog niet bekend.

December

Kerst workshop

Kerst workshop

Beschilder uw eigen kerstdecoratie!

€42,00 per persoon

Een Delfts blauwe kerstboom deze kerst? Dit jaar kunt u tijdens de wintermaanden uw eigen kerst decoratie beschilderen bij Royal Delft. Op die manier creëert u een echt unieke kerstboom! U kunt de workshop ook combineren met een bezoek aan de Royal Delft Experience voor €52,50 per persoon. Dagelijks boekbaar om 14:30 vanaf 2 personen.

Reserveer

December

Kerst high tea

Genieten met Kerst

Prijs € 21,50 per persoon

In december geeft Royal Delft de high tea een feestelijk tintje. Geniet van heerlijke hapjes - wel hartig en zoet - in bijzondere Royal Delfts blauwe Kerst sfeer. Voor de ultieme ervaring combineert u de high tea met een bezoek aan de Royal Delft Experience voor €32,50 per persoon! De high tea is te reserveren vanaf 2 personen.

Reserveer