Activiteitenagenda

Gedurende het hele jaar zijn er leuke activiteiten bij Royal Delft! Zo zijn er elk jaar de Delfts Blauw Dagen in november en kun je genieten van verschillende high teas door het jaar heen! Dit slechts een greep van de leuke activiteiten! Lees verder om meer te weten te komen over wat er de komende maanden te beleven is bij Royal Delft.

18 januari - 30 juni 2019

Glorious Delft Blue

Grandeur van de Gouden Eeuw

Tijdelijke tentoonstelling

Met imponerende portretteren, fascinerende stillevens en stijlvolle pronkstukken was de Gouden Eeuw uniek. Met de tentoonstelling Glorious Delft Blue presenteert Royal Delft de Delfts Blauwe glorie en de grandeur van deze periode in al zijn pracht. In verschillende thema’s wordt een relatie gelegd met de Gouden Eeuw en hedendaagse pronkstukken en trends. Iedere maand zullen er extra activiteiten worden georganiseerd gerelateerd aan de thema’s. Meer informatie. Foto: Marie Cécile Thijs

Nu verlengd tot eind mei!

Delftse Tulpenroute

Tulpenmanie in Delft

Verlengd tot en met eind mei

Flora Delfensis, de Delftse Tulpenroute vertelt het verhaal van de tulp en de bijzondere band tussen botanie en Delft. Hoe kwam de tulp in Nederland terecht? Wat veroorzaakte de tulpengekte, en: waarom bekoort deze bloem ons zo? De route is 4 kilometer en de binnentuin van Royal Delft is ook onderdeel ervan. Het boekje met de route kan op verschillende locaties worden aangeschaft, ook bij Royal Delft.

Meer informatie

26 mei

Masterclass plateelschilderen

Leer van de meester!

Op 26 mei geeft een Royal Delft meester-schilder weer een unieke workshop voor gevorderden. De meester-schilder leert u de verschillende technieken die nodig zijn om uw eigen masterpiece te maken. Het product dat tijdens deze masterclass wordt geschilderd is een zogenaamde applique. Het programma van 13.00 tot 17.00 uur is inclusief koffie/thee, workshop en rondleiding door de tentoonstelling Glorious Delft Blue. Prijs € 95,-. 

Reserveer
workshop plateelschlideren