Activiteitenagenda

Gedurende het hele jaar zijn er leuke activiteiten bij Royal Delft! Zo zijn er elk jaar de Delfts Blauw Dagen in november en kun je genieten van verschillende high teas door het jaar heen! Dit slechts een greep van de leuke activiteiten! Lees verder om meer te weten te komen over wat er de komende maanden te beleven is bij Royal Delft.

Tijdens de zomervakantie

Inloopworkshops

Nieuw deze zomer!

Ervaar het ambacht van de meester schilders tijdens een Royal Delft schilder workshop. Deze zomer kunt u op elke doordeweekse dag aanschuiven, zonder reservering, voor een Delfts Blauwe schildersworkshop bij Royal Delft. Tijdens de workshop kunt u een tegel, bordje of diverse vazen beschilderen de keuze is aan u! Inloop is van 13.00 tot 15.00 uur mogelijk, prijzen vanaf €27,50 p.p. Zorg dat u op tijd bent want vol = vol!

Verlengd t/m 30 september!

Glorious Delft Blue

Grandeur van de Gouden Eeuw

Tijdelijke tentoonstelling

Met imponerende portretteren, fascinerende stillevens en stijlvolle pronkstukken was de Gouden Eeuw uniek. Met de tentoonstelling Glorious Delft Blue presenteert Royal Delft de Delfts Blauwe glorie en de grandeur van deze periode in al zijn pracht. In verschillende thema’s wordt een relatie gelegd met de Gouden Eeuw en hedendaagse pronkstukken en trends. Iedere maand zullen er extra activiteiten worden georganiseerd gerelateerd aan de thema’s. Meer informatie. Foto: Marie Cécile Thijs