Activiteitenagenda

Gedurende het hele jaar zijn er leuke activiteiten bij Royal Delft! Zo zijn er elk jaar de Delfts Blauw Dagen in november en kun je genieten van verschillende high teas door het jaar heen! Dit slechts een greep van de leuke activiteiten! Lees verder om meer te weten te komen over wat er de komende maanden te beleven is bij Royal Delft.

28 november 2019 tot en met 31 mei 2020

Tattoo Tegel workshop

Tattoo tegel workshop

Prijs €29,- p.p.

Bij Royal Delft worden in de hoeken van tegels zogenoemde ossebokjes geschilderd. Henk Schiffmacher maakt in zijn ontwerp gebruik van fregatvogeltjes. Fregatvogeltjes zijn gidsen die je begeleiden wanneer je op zee vaart. Aan de hand van onze workshopbegeleider gaat u aan de slag met een unieke print van Henk Schiffmacher op een tegel. De workshop vindt iedere dag plaats om 14.30 uur, reserveren is verplicht.

Reserveer uw deelname

10 mei

Moederdag high tea

Verwen uw moeder!

Prijs € 21,50 per persoon

Leg uw moeder in de watten tijdens een heerlijke high tea bij Royal Delft met Moederdag. Vanuit de serre heeft u een prachtig uitzicht op de binnentuin van Royal Delft, een echte parel van delft. Geniet van hartige en zoete lekkernijen. Speciaal voor Moederdag serveren we een glas prosecco bij de High Tea. U kunt de high tea eventueel uitbreiden met een tour door de Royal Delft Experience. Totaalprijs €32,50 per persoon

Reserveer

17 mei 2020

Lezing Willem van Gulik

Willem van Gulik over de kracht van naald en penseel

Prijs € 15,00 p.p.

Er zijn vele overeenkomsten tussen de artistieke en technische uitingen van Delfts Blauw en Japan Tattoo. Delfts aardewerk en Japanse tatoeage hebben zich in de loop der tijden ontwikkeld tot een visuele kunstvorm waarin de taal van beeld en betekenis tot een samenhangende eenheid is gebracht.

Op zondag 17 mei vangt het college 'de kracht van naald en penseel' aan om 13.30 uur met een film, gevolgd door de lezing van Willem van Gulik. Luister naar de historie van Japanse tatoeage en de overeenkomst met Delfts Blauw aardewerk.

Reserveer nu

29 mei 2020

Dineren bij de Delfts Blauwe nachtwacht

Exclusief diner door topchef Vincent van der Zalm

Royal Delft stelt haar locatie beschikbaar voor een exclusief walking dinner op vrijdag 29 mei 2020 met topchef Vincent van der Zalm. Vincent van der Zalm is een topchef die voor diverse sterrenrestaurants heeft gewerkt. 
 
Deze pop-up vindt eenmalig plaats op vrijdag 29 mei vanaf 18.00 uur (inloop). Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het diner vindt plaats tussen 18.30 uur en 21.00 uur. De kosten bedragen € 74,50 per persoon.

Meer informatie