Activiteitenagenda

Gedurende het hele jaar zijn er leuke activiteiten bij Royal Delft! Zo zijn er elk jaar de Delfts Blauw Dagen in november en kun je genieten van verschillende high teas door het jaar heen! Dit slechts een greep van de leuke activiteiten! Lees verder om meer te weten te komen over wat er de komende maanden te beleven is bij Royal Delft.

1 januari - 31 december

365 jaar Royal Delft

Uniek tegeltableau

Royal Delft omarmt al 365 jaar het bijzondere ambacht van het maken en vernieuwen van Delfts Blauw. Wij laten iedereen de passie en de schoonheid van het Royal Delfts Blauwe ambacht beleven. Vanaf 1 januari 2018 wordt iedere dag één bezoeker gevraagd deel uit te maken van dit ambacht door bij te dragen aan het schilderen van een uniek tableau. 365 mensen uit alle hoeken van de wereld verenigen zich in een stuk Royal Delft geschiedenis. Bezoek dit jaar Royal Delft en wie weet wordt u uitgekozen om te schilderen!

17 & 18 november

Delfts Blauw Dagen

De jaarlijkse open dagen keren terug!

Royal Delft opent traditiegetrouw haar deuren op 17 en 18 november. Tijdens het gehele weekend bieden we inloop workshops aan tegen scherpe prijzen en is de entree gratis. 

Zaterdag 9:00 - 17:00 - workshops 10:00 - 15:30

Zondag 10:00 - 17:00 - workshops 10:00 - 15:30

Compleet programma

18 januari - 30 juni 2019

Glorious Delft Blue

Grandeur van de Gouden Eeuw

Tijdelijke tentoonstelling

Met imponerende portretteren, fascinerende stillevens en stijlvolle pronkstukken was de Gouden Eeuw uniek. Met de tentoonstelling Glorious Delft Blue presenteert Royal Delft de Delfts Blauwe glorie en de grandeur van deze periode in al zijn pracht. In verschillende thema’s wordt een relatie gelegd met de Gouden Eeuw en hedendaagse pronkstukken en trends. Iedere maand zullen er extra activiteiten worden georganiseerd gerelateerd aan de thema’s. Foto: Frieda Mellema