Brasserie1653

Even uit rusten met een heerlijke kop koffie of lunchen met een ambachtelijk bereid broodje? Brasserie1653 van Royal Delft is hier de ideale locatie voor. U kunt altijd, met of zonder bezoek aan de Royal Delft Experience, hier terecht. De brasserie beschikt over een prachtig terras in de binnentuin, een verborgen parel van Delft! Tevens kunt u in de brasserie terecht voor een high tea of borrel. 

Bekijk ons menu.

Brasserie1653 is vrij toegankelijk

Brasserie1653

Brasserie1653

Terwijl u geniet van uw lunch kijkt u vanuit de serre uit op onze prachtige historische binnentuin. Op zonnige dagen kunt u ook heerlijk vertoeven op ons terras. Vanwege de maatregelen rondom Corona is Brasserie1653 alleen op reservering te bezoeken. In de brasserie kunnen 10 mensen plaatsnemen, waarbij ieder 1,5 meter afstand bewaard. Buiten kunnen er 14 mensen plaatsnemen, ook hier bent u gegarandeerd van 1,5 meter afstand.

Reserveer een tafel

Delfts Blauw High Tea

Een overheerlijke High Tea in Delfts Blauw

Prijs: € 21,50 p.p.

Iedere dag om 12.00 uur of 14.30 uur kunt u genieten van onze Delfts Blauwe High Tea. De High Tea combineert de smaken uit de 17e en de 21e eeuw. De smaken van toen gecombineerd met de smaken van nu. De hapjes zijn op biologische en verantwoorde wijze gemaakt. Het is mogelijk om uw High Tea uit te breiden met een bezoek aan Royal Delft. Prijs: €32,50 p.p.

Reserveer