Lunches voor groepen

Naast Brasserie1653 kan Royal Delft ook cateren voor grotere groepen. Op deze pagina vindt u twee van de lunches die we standaard aanbieden. Deze lunches zijn speciaal samengesteld voor groepen vanaf 10 personen en tot 100 personen. Wilt u meer informatie over deze lunches of heeft u vragen over glutenvrije, vegetarische, halal opties of allergie? Neem dan contact met ons op. 

Vanwege de maatregelen genomen vanuit het RIVM worden er tot nader bericht geen lunches gehouden.

Hollandse Lunch

Hollandse Lunch

Prijs € 16,50 per persoon

Deze lunch biedt u het beste uit de Hollandse keuken. Zo serveren we tomatensoep, kroketten en diverse broodjes met beleg. Als dessert serveren wij diverse yoghurtjes. Koffie, thee en jus d'orange staat op tafel voor de dorst. Wij komen graag met u in contact om de lunchmogelijkheden met u te bespreken.

Neem contact met ons op

Luxe lunch

Luxe Lunch

Prijs € 19,50 per persoon

De zalen van Royal Delft zijn een graag geziene vergaderlocatie. Wilt u een lunch nuttigen tijdens uw vergadering dan voorziet de Luxe Lunch in uw behoefte. De lunch bevat warme elementen zoals een tomatensoep en quiches. Er worden ook broodjes met luxe beleg geserveerd. Als dessert serveren wij een luxe fruitsalade. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. 

Neem contact met ons op