Augmented Blueware

Stelt u zich eens voor, uw eigen persoonlijke servies, voorzien van de decoraties van uw eigen unieke Delfts Blauwe vaas. Royal Delft, FLEX/design en TWNKLS|Augmented Reality maken het mogelijk door een samensmelting van hun expertises.

Nu bij Masterly, the Dutch in Milano

Binnen de muren van het prachtige Palazzo Francesco Turati in Milaan maakt u kennis met een heel bijzonder concept, dat het ambacht van de meesterschilders van het beroemde Delfts Blauw, daterend uit 1653, in de schijnwerpers plaatst. Een state-of-the-art, innovatief 3D-scanproces zorgt ervoor dat een specialist de decoratie van het volledige oppervlak van een handbeschilderde Delfts Blauwe vaas kan afhalen en vervolgens kan uitvouwen als een platte, digitale kaart. Met dit grafische decor maken de ontwerpers van Royal Delft mooie transfer-reproducties, die vervolgens als decoratie op het servies kunnen worden aangebracht, zo vaak en veel als men wenst.

Innovatie van eeuwenoud ambacht

Het innovatieve procedé dat Royal Delft, FLEX/design & TWNKLS|Augmented Reality ontwikkelden, zorgt ervoor dat het specifieke decor van een unieke handbeschilderde vaas wordt omgezet naar een servies gedecoreerd met datzelfde unieke design. Zo kun je een prachtig gedekte tafel realiseren die niemand anders heeft.