Delfts Blauwe dagen

Zaterdag 17 en zondag 18 november

Delfts Blauwe dagen

Bezoek de jaarlijkse open dagen

Bezoek op 17 en 18 november gratis Royal Delft! Gedurende de Delfts Blauw dagen is de entree gratis en zijn er allerlei leuke activiteiten zoals schildersworkshops. Het complete programma volgt binnenkort!

Inloop schilderworkshops

Creatief aan de slag!

Beide dagen zijn er van tot 15:30 inloop schildersworkshops, op zaterdag vanaf 9:00 uur en zondag vanaf 10:00 uur. Er staat een divers aanbod van producten voor u klaar om uit te kiezen. Op deze dagen kunt u al vanaf €10,00 aan de slag! N.B.: dit is een populaire activiteit, kom op tijd om teleurstelling te voorkomen. 

Exclusieve rondleiding

De Porceleyne Fles x bouwkeramiek

Meer dan blauw

Ook dit jaar is weer een speciale rondleiding: De Porceleyne Fles en bouwkeramiek. Ontdek waarom De Porceleyne Fles zoveel meer is dan alleen Delfts Blauw. Het monumentale pand was voorheen ook showroom voor bouwkeramiek, die onder andere geproduceerd is voor het Vredespaleis in Den Haag en de Beurs van Berlage in Amsterdam. Ontdek het bijzondere verhaal hierachter tijdens de gratis rondleiding. De rondleidingen zijn beide dagen om 10:30, 12:00, 13:30 en 15:00. Per rondleiding is plek voor 30 personen en hierbij geldt vol = vol.

Geef de dag een beetje Something Extra

Treed in de Gouden Eeuw

Tijdens de Delfts Blauw Dagen zijn er verkleedoutfits van Something Extra aanwezig om de sfeer van de Gouden Eeuw te ervaren. In 2019 wordt het Gouden Eeuw jaar door heel Nederland gevierd en bij Royal Delft starten we in het weekend van 17 en 18 november al! Stap in een mooie outfit en waan jezelf even in de 17e eeuw.