Delfts Blauwe dagen

Zaterdag 16 en zondag 17 november

Delfts Blauwe dagen

Bezoek de jaarlijkse open dagen

Bezoek op 16 en 17 november gratis Royal Delft! Gedurende de Delfts Blauw dagen is de entree gratis en zijn er allerlei leuke activiteiten zoals schildersworkshops. We zijn het gehele weekend geopend van 09:00 - 17:00 uur.

Inloop schilderworkshops

Creatief aan de slag!

Beide dagen zijn er van 09:00 tot 15:30 inloop schildersworkshops. Er staat een divers aanbod van producten voor u klaar om uit te kiezen. Op deze dagen kunt u al vanaf €10,00 aan de slag! N.B.: dit is een populaire activiteit, kom op tijd om teleurstelling te voorkomen. 

Exclusieve rondleiding

Royal Delft & Proud Mary

Royal Delft & Proud Mary. Een iconische combinatie

Ook dit jaar is weer een speciale rondleiding: Royal Delft & Proud Mary. Tijdens de rondleiding komt u erachter hoe Proud Mary zich heeft ontwikkeld tot ons icoon en vertellen wij u alle informatie over de totstandkoming van dit bijzondere project. Ontdek het bijzondere verhaal hierachter tijdens de gratis rondleiding.

De rondleidingen zijn beide dagen om 10:30, 12:00, 13:30 en 15:00. Per rondleiding is plek voor 30 personen en hierbij geldt vol = vol. Let op, de rondleiding wordt enkel in het Nederlands gegeven.

Geef de dag een beetje Something Extra

Treed in de Gouden Eeuw

Tijdens de Delfts Blauw Dagen zijn er verkleedoutfits van Something Extra aanwezig om de sfeer van de Gouden Eeuw te ervaren. In 2019 wordt het Gouden Eeuw jaar door heel Nederland gevierd en zo ook bij Royal Delft tijdens de Delfts Blauw dagen op 16 en 17 november al! Stap in een mooie outfit en waan jezelf even in de 17e eeuw. 

Voor de kleintjes

Nieuwe activiteiten voor kinderen

Dit jaar zijn er nieuwe activiteiten voor kinderen. Op beide dagen kunnen er speurtochten worden gedaan met een leuk cadeau aan het eind van de speurtocht. Daarnaast zijn er originele verkleedoutfits voor zowel jong als oud en op zaterdag wordt er tussen 10 en 17.00 uur gratis geschminkt! Ook de schildersworkshop is voor kinderen geschikt.