Op maat gemaakte Delfts Blauw decoraties

 

Bij Royal Delft maken we sinds 1653 hoogwaardig Delfts Blauw aardewerk. Dit doen we met uiterste precisie en hoogwaardig materiaal. Met dezelfde passie en kunde maken wij voor u uw Delfts Blauw maatwerk. 

Of u nu uw logo wilt op een product uit ons assortiment of dat de meester-schilders van Royal Delft op basis van uw wensen een tekening maakt op ons hoogwaardig aardewerk, er zijn tal van mogelijkheden. Wij komen graag met u in contact om met u de mogelijkheden te bespreken.

 

Op maat gemaakte decoratie

Bent u op zoek naar een bijzonder, op maat gemaakt geschenk? Bij Royal Delft  bent u aan het juiste adres. Onze ambachtslieden, ontwerpers en schilders denken graag met u mee om een uniek cadeau te creëren. Een speciaal ontworpen Delfts Blauw geschenk voorzien van uw logo, een speciale tekst of datum of een decor waaruit uw identiteit en boodschap spreekt, er zijn eindeloze mogelijkheden om bij een gedenkwaardig moment stil te staan.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Uw eigen logo

Een typisch Hollands geschenk met een kleine persoonlijk toevoeging? Onze producten zijn hier uitstekend geschikt voor. U kunt uw bedrijfslogo op vrijwel ieder product laten aanbrengen, zowel op de voor- als achterkant. Het toevoegen van een logo is mogelijk op een enkel hand geschilderd stuk of in een grotere oplage die wordt gedecoreerd door middel van een zeefdruktechniek. 

Informeer naar de mogelijkheden.