Ontdek de wereld van Delfts Blauw met kinderen

Leer spelenderwijs meer over de wereld van het Delfts Blauw tijdens een bezoek aan Royal Delft. Royal Delft, de laatste oorspronkelijk overgebleven Delfts Blauw fabriek in Delft uit de Gouden Eeuw, is de ideale plek om te leren over dit culturele erfgoed waar bijna 400 jaar historie aan verbonden is. In de vakanties zijn er verschillende activiteiten voor kinderen en gedurende het jaar is er ook van alles te beleven. 

Beleef Royal Delft op interactieve wijze

Kinderatelier

Leuk als kinderfeestje!

Vaste prijs €225,-. Uitsluitend op woensdag en op aanvraag.

Ervaar Royal Delft zoals niemand anders doet. Ga op ontdekkingstocht door het museum, giet klei in de fabriek én schilder je eigen Delfts Blauwe tegel met behulp van onze begeleiders. Het kinderatelier is ideaal voor een kinderfeestje, of gewoon een leuk uitje met vriendjes en vriendinnetjes in de zomer. Het kinderatelier is boekbaar voor 5 - 10 kinderen en vanaf 8 jaar. Uitsluitend op woensdag en op aanvraag.

Bespreek de mogelijkheden

NIEUW!

Kinderaudiotour

Speciaal voor kinderen

Nieuw deze zomer bij Royal Delft: de kinderaudiotour! Op interactieve manier het museum en de fabriek ontdekken en alles leren over één van de meest beroemde exportproducten van Nederland, het Delfts Blauw. De kinderaudiotour is speciaal geschreven voor kinderen van 8 tot 12 jaar en is voor 1 euro aan de receptie verkrijgbaar. Boek uw enteetickets voor een bezoek hier om verzekerd te zijn van een tijdslot. 

Boek hier uw tickets

Fotospeurtocht bij Royal Delft

Speuren, speuren en nog eens speuren!

Leuk voor de kleintjes

Ontdek spelenderwijs hoe Royal Delft al 365 jaar het ambacht van Delfts Blauw schilderen levend houdt. Door middel van de fotospeurtocht leren kinderen het iconische blauwwitte aardewerk kennen. De speurtocht is bij de receptie verkrijgbaar voor €1,- en is geschikt voor kinderen t/m 10 jaar. 

Bekijk de openingstijden

Smullen maar!

Poffertjes bij Brasserie1653

Brasserie1653

Brasserie1653 is altijd vrij toegankelijk, ook als u de Royal Delft Experience niet bezoekt. Het terras is een echte verborgen parel van Royal Delft, een oase om in tot rust te komen. Speciaal voor kinderen hebben we ook heerlijke poffertjes op de kaart waar ze zeker van zullen smullen. Uiteraard hebben we ook allerlei andere lekkernijen op de kaart voor de (groot)ouders!

Lees verder

Online kindertour