Royal Delft met kinderen

Tot en met 28 oktober

Kinderworkshop in de vakantie

Waan je even een meester schilder!

Prijs € 19,50 per kind

Met een penseel in de ene hand en een tegel in de andere, ontdekken kinderen hoe het is om een schilder bij Royal Delft te zijn. De workshop is elke maandag, woensdag en vrijdag om 11:00 tijdens de herfstvakantie. Deze is voor kinderen van 7 t/m 18 jaar. Er is beperkte plek, dus reserveer op tijd (verplicht)! N.B. u bent van harte welkom om de Royal Delft Experience te bezoeken, echter is de entreeprijs niet inbegrepen.

Reserveer

Fotospeurtocht bij Royal Delft

Speuren, speuren en nog eens speuren!

Leuk voor de kleintjes

Ontdek spelenderwijs hoe Royal Delft al 365 jaar het ambacht van Delfts Blauw schilderen levend houdt. Door middel van de fotospeurtocht leren kinderen het iconische blauwwitte aardewerk kennen. De speurtocht is bij de receptie verkrijgbaar voor €1,- en is geschikt voor kinderen t/m 10 jaar. 

Bekijk de openingstijden

Smullen maar!

Poffertjes bij Brasserie1653

Brasserie1653

Brasserie1653 is altijd vrij toegankelijk, ook als u de Royal Delft Experience niet bezoekt. Het terras is een echte verborgen parel van Royal Delft, een oase om in tot rust te komen. Speciaal voor kinderen hebben we ook heerlijke poffertjes op de kaart waar ze zeker van zullen smullen. Uiteraard hebben we ook allerlei andere lekkernijen op de kaart voor de (groot)ouders!

Lees verder