Ontdek de wereld van Delfts Blauw met kinderen

Leer spelenderwijs meer over de wereld van het Delfts Blauw tijdens een bezoek aan Royal Delft. Royal Delft, de laatste oorspronkelijk overgebleven Delfts Blauw fabriek in Delft uit de Gouden Eeuw, is de ideale plek om te leren over dit culturele erfgoed waar bijna 400 jaar historie aan verbonden is. In de vakanties zijn er verschillende activiteiten voor kinderen en gedurende het jaar is er ook van alles te beleven. 

Fotospeurtocht bij Royal Delft

Speuren, speuren en nog eens speuren!

Leuk voor de kleintjes

Ontdek spelenderwijs hoe Royal Delft al 365 jaar het ambacht van Delfts Blauw schilderen levend houdt. Door middel van de fotospeurtocht leren kinderen het iconische blauwwitte aardewerk kennen. De speurtocht is bij de receptie verkrijgbaar voor €1,- en is geschikt voor kinderen t/m 10 jaar. 

Bekijk de openingstijden

Smullen maar!

Poffertjes bij Brasserie1653

Brasserie1653

Brasserie1653 is altijd vrij toegankelijk, ook als u de Royal Delft Experience niet bezoekt. Het terras is een echte verborgen parel van Royal Delft, een oase om in tot rust te komen. Speciaal voor kinderen hebben we ook heerlijke poffertjes op de kaart waar ze zeker van zullen smullen. Uiteraard hebben we ook allerlei andere lekkernijen op de kaart voor de (groot)ouders!

Lees verder