Delfts Blauwe schilder workshops

Altijd al uw eigen Delfts Blauw tegeltje willen schilderen of een pronkstuk voor in de huiskamer? Royal Delft biedt u deze mogelijkheid! Tijdens onze schilder workshops ervaart u hoe het is om Delfts Blauw te schilderen en of u het in zich heeft om een Royal Delft meester schilder te worden. Onder professionele begeleiding creëert u uw eigen meesterwerk! De schilder workshop is ook een perfecte activiteit voor een teambuilding dag. 

  • Alleen vooraf te reserveren. De workshops zijn 7 dagen per te week te volgen, reserveren kan op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur via 015-760 08 00, events@royaldelft.com of via deze pagina.
  • De beschilderde producten zijn niet direct klaar om meegenomen te worden. In verband met het afbakken van de producten kunnen deze pas na ca. 10 werkdagen worden opgehaald of verstuurd (DIY workshops uitgezonderd).
  • Verzending van de beschilderde producten is zowel mogelijk naar een hotel adres als naar een privéadres.
  • Genoemde bedragen zijn exclusief eventuele verzend- en verpakkingskosten. Verzendkosten zijn beschikbaar op aanvraag.

DIY workshop

DIY workshop

€ 27,50 p.p.

Iedere dag om 14.30 uur vindt de DIY workshop. Deze workshop verschilt van de reguliere tegelworkshop omdat er in deze workshop gebruik wordt gemaakt van blauwe verf. Hierdoor kunt u uw tegel direct mee naar huis nemen aan het einde van de workshop. Per workshop kunnen er 10 personen deelnemen. U kunt reserveren middels onderstaande button of via events@royaldelft.com

Reserveer

Een echte klassieker!

Tegel workshop

Tegel workshop

Prijs € 29,00 p.p.

Uw eigen tegeltjeswijsheid schilderen? Tijdens de tegel schilderworkshop kan het! Op zoek naar inspiratie? Kies dan één van de Royal Delft decoraties voor op het tegeltje. Deze workshop is dagelijks te volgen om 10.30 uur en kan gereserveerd worden vanaf 2 personen. U kunt de workshop boeken via onderstaande knop of via events@royaldelft.com

Boeken