Delfts Blauwe schilder workshops

Altijd al uw eigen Delfts Blauw tegeltje willen schilderen of een pronkstuk voor in de huiskamer? Royal Delft biedt u deze mogelijkheid! Tijdens onze schilder workshops ervaart u hoe het is om Delfts Blauw te schilderen en of u het in zich heeft om een Royal Delft meester schilder te worden. Onder professionele begeleiding creëert u uw eigen meesterwerk! De schilder workshop is ook een perfecte activiteit voor een teambuilding dag. 

  • De workshops zijn dagelijks om 14:30 uur te volgen vanaf 2 personen. 
  • Alleen vooraf te reserveren. De workshops zijn 7 dagen per te week te volgen, reserveren kan op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur via 015-760 08 00, events@royaldelft.com of via deze pagina.
  • De beschilderde producten zijn niet direct klaar om meegenomen te worden. In verband met het afbakken van de producten kunnen deze pas na ca. 10 werkdagen worden opgehaald of verstuurd.
  • Verzending van de beschilderde producten is zowel mogelijk naar een hotel adres als naar een privéadres.
  • Genoemde bedragen zijn exclusief eventuele verzend- en verpakkingskosten. Verzendkosten zijn beschikbaar op aanvraag.

Een echte klassieker!

Tegel workshop

Tegel workshop

Prijs € 29,00 p.p. – Prijs met tour € 40,00 p.p.

Uw eigen tegeltjeswijsheid schilderen? Tijdens de tegel schilderworkshop kan het! Op zoek naar inspiratie? Kies dan één van de Royal Delft decoraties voor op het tegeltje. Deze workshop is dagelijks te volgen om 14.30 uur en kan gereserveerd worden vanaf 2 personen.

Reserveer

Tattoo tegel workshop

Tattoo tegel workshop

EUR 29,- p.p. - vanaf 29 november

Bij Royal Delft worden er door de schilders in de hoeken van tegels de zogenoemde ossebokjes geschilderd. Henk Schiffmacher maakt in zijn ontwerp gebruik van fregatvogeltjes. Fregatvogeltjes zijn gidsen die je aan land begeleiden wanneer je op zee vaart. Het is één detail die de prints van Henk Schiffmacher bijzonder maken.

Aan de hand van onze workshopbegeleider gaat u aan de slag met een unieke print van Henk Schiffmacher op onze Delfts Blauwe tegel. De workshop vindt iedere dag plaats om 14.30 uur, reserveren is verplicht. Vanaf 29 november!

Reserveer uw deelname

Leuk als cadeau

Borden workshop

Borden workshop

Prijs € 40,00 p.p. – Prijs met tour € 51,00 p.p.

Een zelf beschilderd bordje aan de muur? Ga aan de slag met de unieke Royal Delft verf tijdens deze schildersworkshop en creëer uw eigen kunstwerk. Deze workshop is dagelijks te volgen om 14.30 uur en kan gereserveerd worden vanaf 2 personen.

Reserveer

Schilder uw eigen decoratie!

Vaas workshop

Vaas workshop

Prijs € 42,50 p.p. – Prijs met tour € 53,50 p.p.

Dit bijzondere vaasje is ook opgenomen in de Royal Delft collectie. Maar, nadat u inspiratie heeft opgedaan uit onze uitgebreide collectie, kunt u natuurlijk ook zelf een unieke decoratie aanbrengen. Deze workshop is dagelijks te volgen om 14.30 uur en kan gereserveerd worden vanaf 2 personen.

Reserveer

Uniek bedrijfsuitje

Teambuilding

Teambuilding

Wat is er leuker dan zelf aan de slag te gaan met Delfts Blauwe verf? Alle workshops duren ongeveer 1 uur. Wij verzorgen voor u de begeleiding, penselen, verf en het te beschilderen aardewerk. De workshops kunnen worden uitgebreid met een kop koffie of thee met appelgebak, lunch of een High Tea. De workshops zijn dagelijks om 14.30 uur te volgen vanaf 2 personen. Maar ook voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest kunnen wij een arrangement voor u samenstellen.

Reserveer

Algemeen