Delfts Blauwe schilder workshops

Altijd al uw eigen Delfts Blauw tegeltje willen schilderen of een pronkstuk voor in de huiskamer? Royal Delft biedt u deze mogelijkheid! Tijdens onze schilder workshops ervaart u hoe het is om Delfts Blauw te schilderen en of u het in zich heeft om een Royal Delft meester schilder te worden. Onder professionele begeleiding creëert u uw eigen meesterwerk! De schilder workshop is ook een perfecte activiteit voor een teambuilding dag. 

  • Alleen vooraf te reserveren. De workshops zijn 7 dagen per te week te volgen, reserveren kan via onderstaande knoppen. Wilt u reserveren voor meer dan 15 personen? Informeer dan naar de mogelijkheden door een e-mail naar events@royaldelft.com te sturen. 
  • De tegel van de traditionele workshop is niet direct klaar om meegenomen te worden. In verband met het afbakken van de producten kunnen deze pas na ca. 10 werkdagen worden opgehaald of verstuurd (DIY workshops uitgezonderd).
  • Verzending van de beschilderde producten is zowel mogelijk naar een hotel adres als naar een privéadres.
  • Genoemde bedragen zijn exclusief eventuele verzend- en verpakkingskosten. Verzendkosten zijn beschikbaar op aanvraag.

Helaas zijn we vanwege de Corona situatie genoodzaakt om onze open dagen, die normaal half november plaatsvinden, te annuleren.

Een echte klassieker!

Tegel workshop

Tegel workshop

Prijs € 29,00 p.p.

Uw eigen tegeltjeswijsheid schilderen? Tijdens de tegel schilderworkshop kan het! Op zoek naar inspiratie? Kies dan één van de Royal Delft decoraties voor op het tegeltje. Deze workshop is dagelijks te volgen om 11.30 of 14.00 uur en kan gereserveerd worden vanaf 2 personen. U kunt de workshop boeken via onderstaande knop (N.B. excl. entree museum). Per tijdslot kunnen er 15 personen deelnemen.

Boeken

DIY workshop

DIY workshop

€ 27,50 p.p.

Iedere dag om 11.30 en 14.00 uur vindt de DIY workshop plaats. Deze workshop verschilt van de reguliere tegelworkshop omdat er in deze workshop gebruik wordt gemaakt van blauwe verf. Hierdoor kunt u uw tegel direct mee naar huis nemen aan het einde van de workshop. Per tijdslot kunnen er 15 personen deelnemen. U kunt reserveren middels onderstaande button (N.B. excl. entree).

Boeken

Leuk als cadeau

Borden workshop

Borden workshop

Prijs € 45,00 p.p.

Een zelf beschilderd bordje aan de muur? Ga aan de slag met de unieke Royal Delft verf tijdens deze schildersworkshop en creëer uw eigen kunstwerk. Deze workshop is dagelijks te volgen om 11.30 en 14.00 uur. De workshop is € 45,00 p.p. (excl. entree!). Per tijdslot is er voor 15 personen plaats.

Reserveer