Delfts Blauwe schilder workshops

Altijd al uw eigen Delfts Blauw tegeltje willen schilderen of een pronkstuk voor in de huiskamer? Royal Delft biedt u deze mogelijkheid! Tijdens onze schilder workshops ervaart u hoe het is om Delfts Blauw te schilderen en of u het in zich heeft om een Royal Delft meester schilder te worden. Onder professionele begeleiding creëert u uw eigen meesterwerk! De schilder workshop is ook een perfecte activiteit voor een teambuilding dag. 

  • Alleen vooraf te reserveren. De workshops zijn 7 dagen per te week te volgen, reserveren kan via onderstaande knoppen. Wilt u reserveren voor meer dan 30 personen? Informeer dan naar de mogelijkheden door een e-mail naar events@royaldelft.com te sturen. 
  • De tegel van de traditionele workshop is niet direct klaar om meegenomen te worden. In verband met het afbakken van de producten kunnen deze pas na ca. 10 werkdagen worden opgehaald of verstuurd (DIY workshops uitgezonderd).
  • Verzending van de beschilderde producten is zowel mogelijk naar een hotel adres als naar een privéadres.
  • Genoemde bedragen zijn exclusief eventuele verzend- en verpakkingskosten. Verzendkosten zijn beschikbaar op aanvraag.

Leuk in de zomervakantie!

Kinderworkshop

Kinderworkshop

Prijs € 19,50 per kind*

Met een penseel in de ene hand en een tegel in de andere, ontdekken kinderen hoe het is om een schilder bij Royal Delft te zijn. De DIY workshop is van 4 juli tot en met 30 augustus elke dag om 14:00 uur. Deze is voor kinderen vanaf 7 jaar. Reserveren is verplicht in verband met beperkte beschikbaarheid. N.B. u bent van harte welkom om de Experience te bezoeken, echter is de entreeprijs niet inbegrepen.

Reserveer

Een echte klassieker!

Tegel workshop

Tegel workshop

Prijs € 29,00 p.p.

Uw eigen tegeltjeswijsheid schilderen? Tijdens de tegel schilderworkshop kan het! Op zoek naar inspiratie? Kies dan één van de Royal Delft decoraties voor op het tegeltje. Deze workshop is dagelijks te volgen om 11.30 of 14.00 uur en kan gereserveerd worden vanaf 2 personen. U kunt de workshop boeken via onderstaande knop (N.B. excl. entree museum).

Boeken

DIY workshop

DIY workshop

€ 27,50 p.p.

Iedere dag om 11.30 en 14.00 uur vindt de DIY workshop plaats. Deze workshop verschilt van de reguliere tegelworkshop omdat er in deze workshop gebruik wordt gemaakt van blauwe verf. Hierdoor kunt u uw tegel direct mee naar huis nemen aan het einde van de workshop. Per workshop kunnen er 10 personen deelnemen. U kunt reserveren middels onderstaande button (N.B. excl. entree).

Boeken

Leuk als cadeau

Borden workshop

Borden workshop

Prijs € 45,00 p.p.

Een zelf beschilderd bordje aan de muur? Ga aan de slag met de unieke Royal Delft verf tijdens deze schildersworkshop en creëer uw eigen kunstwerk. Deze workshop is dagelijks te volgen om 11.30 en 14.00 uur. De workshop is € 45,00 p.p. (excl. entree!).

Reserveer