Delfts Blauwe schilder workshops

Altijd al uw eigen Delfts Blauw tegeltje willen schilderen of een pronkstuk voor in de huiskamer? Royal Delft biedt u deze mogelijkheid! Tijdens onze schilder workshops ervaart u hoe het is om Delfts Blauw te schilderen en of u het in zich heeft om een Royal Delft meester schilder te worden. Onder professionele begeleiding creëert u uw eigen meesterwerk! De schilder workshop is ook een perfecte activiteit voor een teambuilding dag. 

Een echte klassieker!

Tegel workshop

Tegel workshop

Prijs € 29,00 p.p. – Prijs met tour € 40,00 p.p.

Uw eigen tegeltjeswijsheid schilderen? Tijdens de tegel schilderworkshop kan het! Op zoek naar inspiratie? Kies dan één van de Royal Delft decoraties voor op het tegeltje. Deze workshop is dagelijks te volgen om 14.30 uur en kan gereserveerd worden vanaf 2 personen.

Reserveer

Leuk als cadeau

Borden workshop

Borden workshop

Prijs € 39,00 p.p. – Prijs met tour € 50,00 p.p.

Een zelf beschilderd bordje aan de muur? Ga aan de slag met de unieke Royal Delft verf tijdens deze schildersworkshop en creëer uw eigen kunstwerk. Deze workshop is dagelijks te volgen om 14.30 uur en kan gereserveerd worden vanaf 2 personen.

Reserveer

Schilder uw eigen decoratie!

Vaas workshop

Vaas workshop

Prijs € 42,00 p.p. – Prijs met tour € 53,00 p.p.

Dit bijzondere vaasje is ook opgenomen in de Royal Delft collectie. Maar, nadat u inspiratie heeft opgedaan uit onze uitgebreide collectie, kunt u natuurlijk ook zelf een unieke decoratie aanbrengen. Deze workshop is dagelijks te volgen om 14.30 uur en kan gereserveerd worden vanaf 2 personen.

Reserveer

Uniek bedrijfsuitje

Teambuilding

Teambuilding

Wat is er leuker dan zelf aan de slag te gaan met Delfts Blauwe verf? Wij bieden u verschillende workshops aan. Alle workshops duren ongeveer 1 uur. Wij verzorgen voor u de begeleiding, penselen, verf en het te beschilderen aardewerk. De workshops kunnen worden uitgebreid met een kop koffie of thee met appelgebak, lunch of een High Tea. De workshops zijn dagelijks om 14.30 uur te volgen vanaf 2 personen. Maar ook voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest kunnen wij een arrangement voor u samenstellen.

Reserveer

Algemeen