Delfts Blauwe Arrangementen

Een bezoek aan Royal Delft kan zo kort of zo lang zijn als u maar wenst. Bent u op zoek naar een complete ervaring, kijk dan naar de arrangementen op deze pagina. Geniet bijvoorbeeld van een rondleiding en koffie met appelgebak in Brasserie1653, ervaar zelf het ambacht van Delfts Blauw schilderen tijdens het schilderen van een tegeltje of ontdek het mooie stadje van Delft tijdens een rondvaart, er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kunt ook het bezoek aan de Royal Delft Experience combineren met een Delfts Blauwe high tea bij Brasserie1653!

N.B.: de arrangementen dienen vooraf gereserveerd te worden. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze Arrangementen afdeling via 015-7600800 of arrangementen@royaldelft.com. Zij zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur aanwezig voor al uw vragen.

Royal Delft Blue

Prijs € 17,00 per persoon

Dit arrangement heeft net dat beetje extras. Ontdek eerst alles over het Delfts Blauw tijdens een rondleiding door Royal Delft en rust daarna uit met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak. Dit gehele arrangement met rondleiding en bezoek aan de showroom duurt ca. 1,5 uur. Er geldt een minimum aantal deelnemers van 10 personen.

Reserveer

Royal Delft Special

Prijs € 32,50 per persoon

Ook genieten van een heerlijke lunch na de rondleiding? Dan is dit het arrangement voor u. U wordt ontvangen met koffie en appelgebak, krijgt een rondleiding en kunt daarna aanschuiven voor een Hollandse lunch. De totale duur van dit arrangement is ca. 3 uur en het minimum aantal deelnemers is 10 personen.

Reserveer

Royal Delft Exclusive

Prijs € 65,00 per persoon

Dit arrangement is het ultieme pakket en biedt voor een ieder wat wils: een kopje koffie met gebak bij ontvangst, uitgebreide rondleiding, luxe lunch en een schilder workshop. De totale duur van dit arrangement is ca. 4 uur. Het minimum aantal personen voor dit arrangement is 10.

Reserveer

Blue High Tea

Prijs € 19,50 per persoon

De ultieme combinatie van de Engelse high tea en het Nederlandse Delfts Blauw: de Delfts Blauwe high tea. De high tea wordt geserveerd met uitzicht op onze prachtige binnentuin en bestaat uit zowel hartige als zoete hapjes. Uiteraard ontbreken de scones niet! Het is mogelijk om uw bezoek aan Royal Delft uit te breiden met de Blue High Tea. Prijs: €30,00 p.p.

Reserveer

Royal Delft Maritiem

Prijs € 24,50 per persoon

De Delftse grachten liggen aan uw voeten met dit arrangement! U wordt met koffie en appelgebak ontvangen, krijgt een rondleiding door Royal Delft en een rondvaart door Delft. Het gehele arrangement duurt circa 3 uur en het minimum aantal deelnemers is 10 personen. Dit arrangement is te reserveren van 1 april tot 1 november.

Reserveer

Royal Delft & de koetsier

Prijs €27,50 p.p.

Geniet van een heerlijke kop koffie of thee met appelgebak bij Brasserie1653 en vervolg uw bezoek aan Royal Delft met een persoonlijke rondleiding. Ontdek alles over de geschiedenis, ambacht en innovatie van dit koninklijke bedrijf. Na de rondleiding stapt u in de paardentram en vertrekt u naar de historische Delftse binnenstad, een tocht langs de prachtige Delftse grachten. Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen. 

Reserveer