Delfts Blauwe Arrangementen

Een bezoek aan Royal Delft kan zo kort of zo lang zijn als u maar wenst. Bent u op zoek naar een complete ervaring, kijk dan naar de arrangementen op deze pagina. Ervaar zelf het ambacht van Delfts Blauw schilderen tijdens het schilderen van een tegeltje of ontdek het mooie stadje van Delft tijdens een rondvaart, er zijn verschillende mogelijkheden.

Momenteel is Brasserie1653 alleen open voor koffie to go.

N.B.: de arrangementen dienen vooraf gereserveerd te worden. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze Events afdeling via 015-7600800 of events@royaldelft.com. Zij zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur aanwezig voor al uw vragen.

Royal Delft Blue

Prijs € 17,75 per persoon

Dit arrangement heeft net dat beetje extras. Ontdek eerst alles over het Delfts Blauw tijdens de audiotour door Royal Delft en rust daarna uit met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak. Dit gehele arrangement met audiotour en bezoek aan de showroom duurt ca. 1,5 uur. Vanaf 2 personen per reservering.

Reserveer

Royal Delft Special

Prijs € 33,50 per persoon

Ook genieten van een heerlijke lunch na de audiotour? Dan is dit het arrangement voor u. U wordt ontvangen met koffie en appelgebak, loopt door het museum met audiotour en kunt daarna aanschuiven voor de Schilders lunch. De totale duur van dit arrangement is ca. 2,5 uur. Vanaf 2 personen per reservering.

Reserveer

Royal Delft Exclusive

Prijs € 65,00 per persoon

Dit arrangement is het ultieme pakket en biedt voor een ieder wat wils: een kopje koffie met gebak bij ontvangst, een audiotour door het museum, uitgebreide schilderslunch en een schilder tegel workshop. De totale duur van dit arrangement is ca. 4 uur. Vanaf 2 personen per reservering.

Reserveer

Royal Delft Maritiem

Prijs € 25,00 per persoon

De Delftse grachten liggen aan uw voeten met dit arrangement! U wordt met koffie en appelgebak ontvangen, loopt met audiotour door Royal Delft en een rondvaart door Delft. Het gehele arrangement duurt circa 3 uur. Dit arrangement is te reserveren van 1 april tot 1 november. Op aanvraag.

Reserveer

Royal Delft & de koetsier

Prijs €27,50 p.p.

Geniet van een heerlijke kop koffie of thee met appelgebak bij Brasserie1653 en vervolg uw bezoek aan Royal Delft met audiotour. Na de rondleiding stapt u in de paardentram en vertrekt u naar de Delftse binnenstad, een tocht langs de prachtige Delftse grachten. Een retourrit is € 5,- per persoon extra. Op aanvraag.

Reserveer