Royal Delft: de webshop voor het originele Delfts Blauw

Nieuwste producten

Alle nieuwe producten bekijken

Nieuws

Have a Royal Blue Christmas

Ook dit jaar introduceert Royal Delft traditiegetrouw een prachtige handgeschilderde kerstcollectie. De collectie van 2022 bestaat uit twee kerstborden, een kerstbal en een kerstbel, allen met de hand gemaakt door onze meester-schilders in Delft.

Naast de handgeschilderde collectie, introduceert Royal Delft dit jaar ook een kerstbal in samenwerking met Henk Schiffmacher.

 

Lees verder

Blue Friday weekend bij Royal Delft

Het accent op blauw: laat je onderdompelen in Delfts Blauw in het weekend van 25, 26 en 27 november

Save the date: de alom bekende Open Dagen worden in een nieuw jasje gestoken: op 25, 26 en 27 november ben je bij Royal Delft van harte welkom tijdens het Blue Friday Weekend.

Op zaterdag en zondag kun je een schilderworkshop volgen tegen gereduceerde prijs en kun je tijdens jouw museum bezoek de vernieuwde museum zalen én de tentoonstelling Van Ruisdael tot Frytom bewonderen tijdens één van gratis flitstours.

Vanaf vrijdag bieden wij tegen hoge kortingen eenmalig al onze afgekeurde stukken aan in de Flagshipstore in Delft en krijg je in onze winkels en online korting op veel Royal Delft producten. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Volg ons dan op Social Media.

Lees meer

Opening Brandstore Royal Delft

Officiële opening Royal Delft Brandstore door Henk Schiffmacher

14 september 2022, Delft

Gisteren, 13 september 2022, opende Tattoo Artist Henk Schiffmacher officieel de stijlvolle Brandstore in het centrum van Delft op de Markt 62-64. Begin augustus opende Royal Delft na een soft opening de deuren van de Brandstore in het centrum van Delft. Een prachtige tweede winkellocatie midden in het centrum van Delft, die klanten een exclusieve Royal Delft shopping experience biedt. In de winkel wordt uiteraard de Schiffmacher Royal Blue Tattoo collectie verkocht. Daarnaast is een selectie van producten uit andere recente collecties verkrijgbaar zoals Proud Mary, BlueD1653, nijntje en Goldie Tiles. Ook kunnen klanten in deze winkel terecht voor iconische handgeschilderde items.

Lees meer

Opening Majoor Bosshardthuis - Maxima & Tulpenvaas

Royal Delft steunt het Leger des Heils

8 juni 2022

Ter ere van het 135-jarige bestaan van het Leger des Heils in Nederland en de opening van het Majoor Bosshardthuis in Amsterdam, schenkt Royal Delft een befaamde Tulpenvaas Piramide aan het Leger des Heils. De decoratie van de Tulpenvaas Piramide is tot stand gekomen in samenwerking met Abrona, die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt. De cliënten van Abrona hebben tijdens het decoreren samengewerkt met de schilders en vrijwilligers van Royal Delft. De unieke vaas was vandaag te zien tijdens de opening door Hare Majesteit Koningin Maxima van het historische huis aan de Oudezijds Voorburgwal in Amsterdam.

Lees verder

Goldie Tiles thuis

Royal Delft breidt tegelcollectie uit met ‘Goldie Tiles’

Onze Delfts Blauwe tegel met een knipoog 

De designers van Royal Delft breiden de originele tegelcollectie uit met een tegelserie met gouden details, een knipoog naar het verleden en het heden: de Goldie Tiles. De serie bestaat uit Delfts Blauwe tegels met originele dessins van Royal Delft, die met een humoristische touch tot leven worden gebracht in het hier en nu.  

 

Bekijk de tegels

Royal Delft breidt serviescollectie uit met BLUE Transition

Blue Transition: artistic evolution on a plate

Vandaag lanceert Royal Delft haar nieuwste servies: Blue Transition. Een stijlvolle serviesserie bestaande uit 6 delen met eigen karakteristieke dessins. Bij de creatie van Blue Transition hebben de schilders en designers van Royal Delft gewerkt vanuit abstractie en hebben zij zich laten inspireren door een bloem; de iris. Blue Transition is een modern servies gemaakt voor dagelijks gebruik.

Bekijk de serie

Royal Delft ontwerp bijzondere jubileumtegels voor de Cruyff Foundation

Op 8 februari introduceerde Royal Delft, producent van Delfts Blauw aardewerk, een unieke serie Delfts Blauwe tegels ter ere van het 25-jaris bestaan van de Johan Cruyff Foundation. Deze unieke serie is gemaakt in opdracht van de Cruyff Foundation. Op de tegels zijn enkele “gevleugelde” uitspraken en de handtekening van Johan Cruijff geplaatst.

Bekijk de tegels

De nijntje collectie van Royal Delft breidt uit!

Een uniek en perfect kraamcadeau met naam: geboortetegel nijntje. Wie kent haar niet dit wereld beroemde konijntje. Ze is nu verkrijgbaar op een Delfts Blauwe tegel die te personaliseren is met een naam en een geboortedatum.

Bekijk hier de nijntje geboortetegels

Schiffmacher Royal Blue Tattoo

Sint-Joris en de Draak

Schiffmacher’s Royal Blue Tattoo collectie breidt uit met ‘Sint-Joris en de Draak’. Een handbeschilderde schaal met als centraal decor het eeuwenoude verhaal van Joris uit Cappadocië die het gevecht aanging met de draak. 

Bekijk de gehele collectie

Memento Blue Pebbles

Een prachtige collectie keramische urnen: handgemaakte en handgeschilderde herdenkingsobjecten. Tastbare troost. Voor de generatie van nu en van later.

Meer informatie

Delfts Blauw sinds 1653

Royal Delft creëert al sinds 1653 hoogwaardig Delfts Blauw. Van generatie tot generatie wordt dit eeuwenoude ambacht doorgegeven en worden nog altijd iconische topstukken volledig met de hand gemaakt in Delft. Naast klassieke stukken bestaat de collectie ook uit hedendaagse decoraties. De gehele collectie is te bekijken in de Royal Delft webshop en in onze showroom in Delft. Wilt u zien hoe authentiek Delfts Blauw wordt gemaakt? Bezoek dan het Royal Delft Museum.

Delfts Blauw bord

Shop onze Delfts Blauwe Borden

Delfts Blauw vaas

Bekijk ons uitgebreide aanbod vazen

Call & Collect

Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Bel +31 (0)15-7600800

Direct antwoord

Mail info@royaldelft.com

Antwoord in 1 werkdag